Doe mee!

1. Kennismaking met de statuten

 

Klik op de linker knop "statuten" om  vertrouwd te geraken met alle rechten en plichten voor en van de leden.  Ook "ons pact" onder "Wie zijn wij”?  beschrijft belangrijke rechten en plichten voor en van alle leden.

Het lidmaatschap van de coöperatie Clean Power Europe geeft toegang tot elke natuurlijke persoon of rechtspersoon. Ontdek hier stap voor stap de procedure om lid te worden.

2. Het  inschrijvingsformulier invullen

 

Klik op de knop "online toetredingsformulier" en vul het formulier online.

Of "Toetredingsdocument": print het formulier uit  en stuur het ingevuld en ondertekend aan info[at]cleanpowereurope.eu of per post naar ons adres in Brussel.

3. Betalen

 

Uw kunt de betaling van uw belegingen  (min 1.000, - Euro en maximum 5.000, - Euro) overmaken op de bankrekening van Clean Power Europe: Triodos IBAN BE66523080826943 - BIC - TRIOBEBB. Vermeld in de mededeling a.u.b. uw naam en adres.

U bent lid!

Zodra uw toetredingsdocument ondertekend is en uw wij betaling ontvangen hebben, ontvangt u een bevestiging van uw lidmaatschap.

Je krijgt een jaarlijks geactualiseerde informatie met betrekking tot uw lidmaatschap, uw deelname en dividenden. U zult ook worden uitgenodigd op de algemene vergadering, waarbij elk lid actief beslissingen kan beïnvloeden met zijn/haar stem.

U kunt uw stem overdragen aan een ander lid. Om dit te doen, klikt u op de knop 'volmacht'. U kunt dan het formulier afdrukken en dit ondertekend aan een vertegenwoordiger van uw keuze, overhandigen.

Internationale coöperatieve voor duurzame projecten
Nederlands
Contact

info[at]cleanpowereurope.eu

+32 (0)87 59 35 45

Clean Power Europe SCE
Schipperijkaai 5 postbus 255

1000 Brussel - België

Ondernemingsnummer 0665.770.485

Partners
www.letsdoitworld.org
Sociaal Netwerk
  • w-facebook
  • YouTube Clean
Copyleft : no Rights Reserved
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now